Tech45 is een wekelijkse technologiepodcast.
In ongeveer 45 minuten loodst een panel geeks je door het interessantste technieuws van de voorbije week.

#279: Voor een gekookt ei wil ik nog wel eens Siri gebruiken 10/02/2016

Met Maarten Hendrikx, Toon van de Putte, Steven Op de beeck en Menno Kiel

Google waarschuwt voor valse downloadknoppen en Apple 'beveiligt' je telefoon door het ding om te toveren tot een dure baksteen. Na Area 51: Error 53!

Onderwerpen: - - - - - - -

Shownotes

Onderwerpen

Tips

Reacties

  • er zijn heel veel repair shops, dat wil zeggen dat er toch veel geld te verdienen is met repairs van telefoons en vermoedelijk ook iphones, maw geeft een idee over hoe groot het probleem is. nee?

  • Goya

    Goh ja, op facebookgroepen is dat inderdaad een veel gestelde vraag: “waar kan ik goedkoop het scherm van mijn smartphone laten herstellen?” Er is duidelijk een vraag naar.

    Let wel, het criterium is altijd “goedkoop”, ik denk niet dat ik ooit iemand om kwaliteit heb zien vragen :-)

  • Rudy Van den Bergh

    I-spul wordt ook minder en minder repareerbaar. Onlangs stak ik een nieuwe batterij in mijn oude Iphone 5. 8 euro voor een batterij inclusief kit nodig om de repair te kunnen doen en shipping. Dat ging super vlot. Toen dacht ik ook maar eens mijn Ipad air open te gooien om de stof tussen de homeknop uit te halen (hint, maak geen haard leeg met een stofzuiger). Die bleek al gelijmd te zijn en dus ook veel moeilijker om open te maken waardoor ik het maar niet gedaan heb.

  • ik heb zelf al een vraag FB gewijs gesteld en bij mij ging dat toen heel duidelijk wel om, waar kan ik mijn iphone laten herstellen met de meeste kans om succes : aka kwaliteit boven prijs. als je een iPhone hebt dan heb ik je daar veel geld voor betaald, die redden en dus een pak geld uitsparen om geen nieuwe te kopen, is echt wel enkele tientallen euro’s meer waard (voor mij toch)