Tech45 is een wekelijkse technologiepodcast.
In ongeveer 45 minuten loodst een panel geeks je door het interessantste technieuws van de voorbije week.

#64: Hoe moet ik trekken om het niet kapot te maken? 15/06/2011

Het woord 'Apple' is dit keer maar heel weinig gevallen doordat er heel wat ander nieuws was: Xbox Live, Admeld en iets over de Galaxy Tab.

Onderwerpen: - - - - - - - - - - -

Shownotes

Onderwerpen

Tips

Reacties

 • @davefrombelgium

  Ivm de Galaxy S II … je kan altijd het standaard Gingerbread keyboard (+ gewenste language libraries) installeren en default gebruiken ipv het keyboard vd fabrikant … (staat gewoon in de market).
  Ik gebruik dat ook op m’n froyo Archos101 en vind dat het beste keyboard …

 • Waarom zo negatief over Facebook?
  Ik heb nu 2 jaar Facebook en sinds kort Twitter en ik vind Facebook VEEL beter!

  Je kan handig foto’s toevoegen, evenementen aanmaken, groepen aanmaken, handig mensen zoeken, je kan een kort of groot(blog) bericht schrijven en het werkt gewoon gebruiksvriendelijk.
  Met Twitter zit je altijd te klooien met die max. aantal tekens waardoor je je tekst 5x moet hertypen voordat het erop past. Daar krijg ik stress van. Tevens is het linken van foto’s, filmpjes etc veel beter.

  En als je vind dat er veel onzin op je Facebook staat, dan ligt dat aan jou en vooral aan jouw vrienden. Als je vrienden hebt die constant liggen te klagen en te zagen dan verwijder je ze of verberg je hun post op je wall.

  MAAR Facebook zou in verschillende versies moeten bestaan, want nu spreken ze een te groot publiek aan waardoor ze voor niemand wat goed kunnen doen.Daarom zouden ze FacebookGame, FacebookFamily en FacebookPro moeten maken zodat je tussen accounts kan wisselen.Op deze manier kan ik tijdens mijn examens actief bezig zijn op de groep van mijn studierichting en heb ik geen last van meldingen omdat mijn nicht een vis heeft gekocht. Sommige dingen wil ik alleen richten naar mensen van school terwijl ik andere dingen net liever voor hun verberg. Tevens is het ongewenst dat wanneer we server policies aan het bespreken zijn dat mijn tante schrijft dat ze vind dat werknemers te weinig rechten op hun pc’s hebben…